PANDORAS SERENITY SD Z

Breeding and sport combined!
Bekijk de volledige collectie van Foal Auction 111 - 22nd of JUNE 2024

OVER

Ervaar Perfectie: Pandoras Serenity SD Z

Als u op zoek bent naar een veulen dat uitzonderlijke afstamming combineert met onbeperkte springvaardigheden, hoeft u niet verder te zoeken dan Pandoras Serenity SD Z. Dit veulen vertegenwoordigt het toppunt van elite genetica.

Ongeëvenaarde Afstamming

Met een pedigree van Pegase Vant Ruytershof x Casall Ask x Chin Chin, is dit veulen voorbestemd om indruk te maken. Pegase Vant Ruytershof heeft zich al bewezen als een van de meest gewilde, opkomende hengsten in de sport. Casall Ask, bekend om zijn talloze Grand Prix-overwinningen, brengt een afstamming van uithoudingsvermogen en precisie, terwijl Chin Chin, een Olympische ster, een erfenis van kracht en behendigheid toevoegt. Pandoras Serenity SD Z garandeert een toekomst vol overwinningen voor dit veelbelovende veulen.

Springvaardigheden van Wereldklasse

Vanaf het moment dat dit veulen voet op de grond zet, is het duidelijk dat springvaardigheden in zijn bloed zitten. Met natuurlijke balans, explosieve kracht en een onverschrokken houding, toont het veulen uitzonderlijke capaciteiten voor hoge hindernissen en complexe parcoursen. Het is niet alleen een belofte van potentieel, maar een zekere investering in toekomstige kampioenschappen.

INFORMATIE

Geboortedatum 30-04-2024
Geslacht Merrie
Kleur Donker bruin
Studbook Zangersheide

Voorwaarden

U moet aangemeld zijn om alle dierenarts rapporten en RX te zien

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Pegase van 't Ruytershof
Comme il Faut
Cornet Obolensky
Ratina Z
Gianthina van 't Ruytershof
Cartani 4
Diamanthina v/h Ruytershof
SD Casallina
Casall ASK
Caretino
Kira XVII
Fine-Chin van het Gevahof
Chin Chin
Canita Z

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie