ELIANO V'T MERELSNEST Z

Ready for the big sport!
Bekijk de volledige collectie van The Youngsters Auction AS 111

OVER

Ongeziene techniek en topmentaliteit zonder limiet

Eliano van ‘t Merelsnest Z is een 8-jarige zoon van Emerald uit een Argentinus moeder. Zijn vader Emerald is wereldberoemd en een absolute publiekslieveling! Emerald en zijn nakomelingen hebben de aangeboren X-factor en dat geldt ook voor deze Eliano. Ook de moederlijn van Eliano verklaart zijn ongezien talent want zijn grootmoeder is niemand minder dan Wendelina van ‘t Merelsnest, de dochter van Darco die zelf onder het zadel van Bjorn van Bunder succesvol was op CSI 1m50 niveau. Daarnaast is Wendelina van ‘t Merelsnest de volle zus van niemand minder dan Qarco van ‘t Merelsnest, gekend op het hoogste niveau onder het zadel van Robin Sweely, en van het uitzonderlijke fenomeen Sapphire, die met Ward McLain tweemaal teamgoud wist te behalen op de Olympische Spelen, zowel in Hong Kong als in Athene. Dat wilt ook zeggen dat de moeder van deze Eliano van ‘t Merelsnest Z een halfzus is van Jur Vrieling’s wereldberoemde hengst VDL Glasgow van het Merelsnest, alsook van enkele andere internationale springpaarden zoals Edjaz van ‘t Merelsnest (CSI 1m50), Indi Blue-W van ‘t Merelsnest (CSI 1m45), Karaat van ‘t Merelsnest (CSI 1m50), Koblenz-W van ‘t Merelsnest (CSI 1m45), Morton van ‘t Merelsnest (CSI 1m50) en Odin van ‘t Merelsnest (CSI 1m50).

U ziet het: de uitzonderlijke springkwaliteit die deze Eliano van ‘t Merelsnest Z vertoont, komt duidelijk niet van een vreemde. Vorig jaar toonde hij in de internationale youngster tour rubrieken dat hij over zeer veel instelling, kwaliteit en vermogen beschikt met veel succesvolle foutloze omlopen én meerdere top 10 plaatsingen als gevolg. Ook dit jaar ging Eliano al sterk van start op CSI2* niveau. In Lier noteerde hij twee foutloze omlopen op 1m40 niveau én sprong hij meteen foutloos in zijn eerste CSI 1m45 rubriek! Deze extreem vermogende zoon van Emerald toont daarbij ook over een buitengewone techniek te beschikken, waardoor wij er zeker van zijn dat we deze bruine ruin nog op topniveau zullen terugzien. Dé ideale aankoop als u op zoek bent naar een topmentaliteit zonder limiet!

INFORMATIE

Geboortedatum 19-03-2015
Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Studbook Zangersheide
Stokmaat L

Voorwaarden

U moet aangemeld zijn om alle dierenarts rapporten en RX te zien

PEDIGREE

Emerald
Diamant de Semilly
Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Carthina Z
Carthago Z
Tanagra 's' van het Darohof
Haditha-W van 't Merelsnest
Argentinus
Argentan I
Dorle
Wendelina van 't Merelsnest
Darco
Idjaz-C

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie