AMALIA 111 Z

Top sport combined with the 111 top breeding!
Bekijk de volledige collectie van The Youngsters Auction AS 111

OVER

Uitzonderlijk vermogen van Aganix Z gecombineerd met een topmentaliteit én prachtige looks!

Amalia 111 Z is een 6-jarige dochter van Aganix Du Seigneur Z uit een Echo van het Neerenbosch moeder. Haar vader Aganix Du Seigneur Z behoeft weinig toelichting. Overal in Europa komen zijn nakomelingen tevoorschijn in de sport en telkens beschikken ze over dezelfde kenmerken: namelijk hun uitzonderlijke springkwaliteiten én ongezien vermogen. Ook in Amalia’s moederlijn zit de nodige kwaliteit verankerd, want haar moeder Esme 111 Z is de halfzus van niemand minder dan De Flor 111 Z. De Flor 111 Z springt inmiddels op het hoogste niveau onder het zadel van de Mexicaan John Perez en maakte in België vooral furore in de hengstencompetitie van de 7-jarige hengsten onder het zadel van Joe Clee. Grootmoeder Eveline 111 is dan weer een dochter van Action-Breaker en op haar beurt een halfzus van Wisconsin 111 die onder het zadel van Sergio Alvarez Moya succesvol was op het allerhoogste niveau met meerdere overwinningen op CSI5*-W, CSIO5* en CSI5* GCT niveau! Verder bracht deze moederlijn ook nog de getalenteerde Its the Senator 111, een zoon van Der Senaat 111 die met de Deen Michael Aabo op CSI 1m60 niveau werd uitgebracht, alsook Clovio di Lachrifreso Z, een zoon van Clovis die met de Belg Lars Demeersman op 1m45 niveau in de sport te zien is.

Amalia 111 Z haar pedigree liegt er niet om, maar ook haar resultaten in de sport tonen reeds haar kwaliteiten. De merrie was reeds actief in de internationale youngster tour rubrieken als 5- en 6-jarige en wist hier reeds veel succesvolle foutloze omlopen neer te zetten. Deze prachtige merrie is dus ongetwijfeld een belofte voor de toekomst!

INFORMATIE

Geboortedatum 25-05-2017
Geslacht Merrie
Kleur Vos
Studbook Zangersheide
Stokmaat M

Voorwaarden

U moet aangemeld zijn om alle dierenarts rapporten en RX te zien

PEDIGREE

Aganix du Seigneur Z
Ogano Sitte
Darco
Ialta Sitte
Cadix du Seigneur Z
Chellano Z
Atlanta Sitte Z
Esme 111 Z
Echo van het Neerenbosch
Chin Chin
Wika
Eveline 111
Action-Breaker
Corvette

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie